Кристиян Шкварек, Фейсбук Днес Кремена Кунева от ДБ е пуснала донос

...
Кристиян Шкварек, Фейсбук Днес Кремена Кунева от ДБ е пуснала донос
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Защо Демократичната общност наистина е Доносническа България

Кристиян Шкварек, Facebook

 

Днес Кремена Кунева от Демократична България е пуснала донос против шефката на Съвет за електронни медии за изявлението й при Асен Генов.

Вчера Влади Панев от Демократична България пусна донос против пилона на Рожен.

Миналата седмица деятелите на ПП-ДБ заляха с доноси уредниците на спор, в който трябваше да диспутирам против тези от Прайда, принуждавайки ги да ме помолят да се отдръпва.

По време на панаира на книгата същите изсипаха доноси против издателство " Еделвайс " за " крайно-дясна литература " с опит да им съсипят бизнеса.

Стела Николова от Демократична България беше пуснала донос против сина на Костадинов.

Емил Джасим от Демократична България пускаше доноси до работодателите на хора, с които се кара във Facebook, че и се хвалеше ехидно с това.

Радан Кънев от Демократична България постоянно пуска доноси против България до Европейска комисия и Екологичен потенциал, в това число такива, от които страната ни е претърпяла действителни вреди.

" Зелените " от Демократична България към този момент над десетилетие пускат доноси на всички места, където това би им помогнало да саботират инфраструктурни планове (като Автомагистрала Струма), да изнудят нечии бизнес или да санкционират България в Европейски Съюз. В тяхна отбрана, за разлика от всички гореизброени, които го вършат от доноснически убеждения, " Зелените " го вършат против пари.

Този лист може да продължи още доста, доста дълго. " Демократичната Общност " са това дете в учебно заведение, което ви обажда на госпожата за всяко нещо. Което може да ви нервира преднамерено, да ви провокира, само че зашлевите ли му един тича при класната, и след това ехидничи по какъв начин са те санкционирали. Подхилква ти се, че си го отнесъл.

Да си клеветник е природа, то е метод на мислене, на отношение към света, а и към теб самия. Пълна липса на самоуважение или чувство за достолепие. Не познавам заслужен човек, който пуска доноси, за каквото и да било. Сред общности като Демократична България, и либералите по света генерално, това е просвета и метод на мислене, с който се гордеят. Да " анулираш " някого с донос е годен и заслужен инструмент в главите на либералите и у нас, и по света. А след това не могат да схванат, за какво всички други ги презират.

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР